Blog post

Puding s kakijem

Jesen je v svojem zrelem obdobju in moram priznati, da se bom zelo težko poslovila od nje. Sprehajanje po domačem vrtu me pomiri in mi da nove energije. Mogoče se sliši malo zapečkarsko, a proste dni najraje preživim doma, v družbi narave, domačih živali in družine. Z očetom sva v zadnjih dneh ravno nasekala nova drva, da se bomo ob hladnejših dneh lahko greli na toplem.

ana_sink_jutranjica_blog_puding-s-kakijem1

Letos me je popolnoma navdušil čudovit jesenski sadež, ki mu pravijo tudi zlato jabolko. In res je pravo zlato. Poln vitaminov in odličnega sladkega okusa.

Za ta jesenski kozarček potrebujemo:
~ kaki vanilija
~ cimet
~ 0,1l kravjega mleka
~ 2 jušni žlici chia semena
~1/3 vanilijevega stroka
~ pest zmletih orehov

Preden sem se odpravila spat sem si v skodelici z mlekom namočila chia semena in čez noč postavila v hladilnik. Zjutraj pa sem zrel kaki vanilija in cimet v zblendala v gladko kašo.
V dveh slojih sem si zložila v kozarček in posula z domačimi mletimi orehi.

Dober tek želim.

ana_sink_jutranjica_blog_puding-s-kakijem2

By Jutranjica

Prejšnja objava

Naslednja objava

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other