Blog post

HVALA ZA LEPE SPOMINE

 

Za mano je en četrt stoletja, pred mano nov, kmalu pa prihaja za vse nas novo leto in novo koledarsko desetletje. Saj veste frišni začetki. Zagnanost, polno nove energije.

Ker se tudi meni včasih preveč nekam mudi, mi zmanjka časa kot marsikomu drugemu, sem si rekla včeraj, da bi rada pogledala nazaj vseh teh mojih 25 let. Vse te spomine, ki so nastali.

Čas za skodlico toplega čaja. Usedla sem se na naslanjač in odprla album s fotografijami. Veliko lepih spominov iz otroštva. Hvaležna in vesela sem, da sem ga imela možnost preživeti na takšen način, na kmetiji, v naravi, v krogu domačih. Da smo sestro in bratom večinoma časa preživeli zunaj, na kolesih, v vrtu, med živalmi. In se mi zdi, da smo bili srečni in zadovoljni. Tako preprosto je bilo, a tako fajn. In ko pogledam nazaj fotografije petindvajsetih let, vidim, da se mi je zares zgodilo veliko lepih stvari.

Ena od mojih velikih želja, ki se jo trudim vsak dan bolj izpolnjevati je čuječnost. Zavedanje. Boljše in kvalitetnejše življenje. Letos me je zelo pritegnila ta duhovna plat človeka. Meditacija, bars terapija. Svojo izkušnjo z barsi sem z nekaterimi že delila , saj je bilo veliko zanimanje zanjo, zato mogoče kdaj bolj na široko spregovorim o tem. Vsem pa, ki se spogledujete priporočam. Zelo. Sploh, pa če obiščete Sabino. Čudovita izkušnja.

 

 

Ker je moj blog nekoliko dremal, mislim, da je ravno sedaj pravi trenutek, da obrnem novo stran in ga spet oživim. Da poklepetam z vami. Z vsemi tistimi, ki me imate radi in jaz vas. Z vami, ki me radi berete, ki me podpirate že od samega začetka, ki verjamete v moje ideje bolj kot jaz sama in z vsemi tistimi, ki vem, da me imate iz srca radi. Aja, pa tudi z vami, ki ste tu zgolj zaradi firbca. 🙂 :*

Hvala vsem vam za lepe želje ob rojstnem dnevu.

Hvala vsem prijateljem, ki se smejete z mano, včasih tudi jokate in z  veseljem z menoj spijete skodelico kave.

Hvala moji družini, ki jo imam vedno bolj rada in vedno bolj cenim to, da smo vsi skupaj, čeprav si kdaj skočimo v lase.

Hvala za čudovito naravo, ki me razveseljuje s svojimi dobrotami, me pomirja in navdihuje.

In če citiram besede Eve Kljun: Mir v srcu. Biti zadovoljna sama s seboj in s tem kar počnem.

Pa tudi vam, vse dobro, ljubezni polno novo leto. Srečno ! 🙂

 

Z ljubeznijo,

Ana.

 

By Jutranjica

Prejšnja objava

Naslednja objava

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other