DSC_0096

 

Dobro jutro, dober dan. Hvala, ker si se za trenutek ustavil tu in pokukal v moj svet.

Sem Ana in prihajam iz male vasice na Gorenjskem. V naših krajih je zares čudovito. In prav ta dihjemajoča narava mi daje inspiracijo in moč, da ustvarjam Jutranjico. 

Kaj o mojem življenju? Zaključila sem študij na Višji šoli za gostinstvo in turizem, trenutno študiram še na Visoki šoli za trajnostni turizem, sicer pa delam v gostinstvu, uživam v naravi, fotografiji, pisanju in pripravljanju domačih in zdravih jedi. Nekaj svojega časa pa posvečam tudi delu na domači kmetiji.

Jutranjica.

Tu nastopi ta nastopi ona, ki ljubi jutra, sončne žarke, prepevanje ptic in odličen domač zajtrk.

Po jutru se dan pozna, in res je tako. Jutro predstavlja nov začetek in prav je, da ga zajamemo s polno žlico hvaležnosti in pozitive.

 

Z vami sem želela deliti zgodbo o novem dnevu. Želim vam pokazati delček mojega sveta, mojega razmišljanja. Z dneva v dan bolj se trudim živeti zdravo in veselo življenje. Želim vam pokazati kako se na zdrav način razvajam s hrano in kako z velikim veseljem skočim v naravo kjer moje misli najdejo prosto pot.

 

DSC_0152

 

S svojim pisanjem in ustvarjanjem bi med drugim tudi rada podprla slovenske kmetovalce, pridelovalce in predelovalce. Hrani, ki uspe na naših tleh bi rada pomagala na poti do spoštovanja, še posebej pa bi si želela, da bi bilo delo slovenskega kmeta cenjeno. Kupujmo in uživajmo lokalno, slovensko ter tako poskrbimo za boljši jutri Slovenije in nas vseh.

Želim ti čudovit dan,

Ana

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other