Blog post

TI ČLOVEK, JAZ KAJ?

Kje je meja? Da rečemo stop nespoštljivim besedam, zbadanju oz. če kar posplošimo, psihičnemu nasilju.
Vesela sem, da se vse več govori o tem, ali pa včasih nisem bila dovzetna za to, ker sem bila mlajša in so me zanimale povsem druge zadeve. Še sreča.

Sprva si dovolite poslušati grdo govoričenje in žalitve. Morate. Dokazati morate da ste dovolj močni, da vam nič ne more do živega. Ker je to in. Ker morate biti močna oseba, ki se ne zlomi. Vedno ista pesem. Ja kriv sem. Zaslužim si vse to, si rečete. Tudi če vam gre to dobro od rok,  se vsi ti negativni prizvoki nabirajo v vas in začenjo počasi razkrajati vašo notranjost. In naenkrat sledi kolaps, ko se popolnoma zlomite. In vsako nadaljno obračunavanje z vašo osebnostjo je kapljica peklensko pekoče kisline, ki razkraja vašo rano.

Na drugi strani pa stojijo ljudje, ki si z vašimi bolečinami lepšajo svoj dan, poveličujejo sebe in brez kančka človečnosti obsojajo vse kar ni po njihovih trenutnih merilih.

Pozabijo pa na vse žrtve, na vso dobro voljo, pomoč, delo, nesprespane noči, bolečine, ki so jih ljudje okrog njih živeli za en sam košček spoštovanja. Ki pa ga žal ne bodo uvideli.

By Jutranjica

Prejšnja objava

Naslednja objava

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other