Blog post

Zakaj prav ti. 

Današnji dan napolnjen s sončno energijo je pretresla bolečina meni drage osebe, katero je zaznamovala smrt prijatelja. Težko mi je bilo. Zaradi nje in njene bolečine. Zaradi vseh, ki so ga izgubili. Razumela sem, kako se počuti, kako jo boli in kako je vse brez smisla.  Kot nepovezane točke na listu papirja, ki bi se ob pomoči črt, lahko povezale v smiselno zgodbo. A se žal ne morejo.

Ko sem zagledala niegovo sliko, sliko mladega bitja, ki je ravno na svojem začetku življenjskega popotovanja, so na dan privrela občutja iz preteklih let, ko sem izgubila tudi jaz, vsi mi, ki smo ga imeli neizmerno radi. Veselje maturantskega izleta je prekinilo, kratko, jedrnato sporočilo, da so ga našli, mrtvega. Prvih nekaj sekund nisem razumela, kaj ta stavek sploh pomeni. Minuto zatem je hotel zapolnil močan krik bolečine.. Zakaj on? Prav on. Sonce, ki nas je razveseljevalo, nam lepšalo dneve.

Ne znam več opusati bolečine. Minilo je že nekaj časa. Dolgo časa sem vsak večer zaspala v solzah, se spraševala in si razlagala logično zgodbo. Še bolj pa me je bolelo to, da se nisem mogla posloviti, ga še zadnjič pogledati in ga pospremiti na njegovi zadnji zemeljski poti.

Skozi čas je močna bolečina pojenjala, solze so se posušile. A ljubezen, spoštovanje in lep spomin bodo za vedno ostali v mojem srcu.

In veste, v zadnjem pogovoru pred mojim odhodom je izgovoril stavek zaradi katerega še kar ne razumem in se sprašujem, ali je res usoda tista, ki kroji naša življenja.

Za njo: Draga moja, če bereš, vedi, da te imam neizmerno rada.

By Jutranjica

Prejšnja objava

Naslednja objava

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other